top of page

De praktijk en werkwijze

Een zwangerschap, bevalling en kraamperiode geven grote veranderingen in het leven van jou en je partner. Wij streven ernaar om jullie in deze periode zo goed mogelijk te ondersteunen. 

Wat wij belangrijk vinden is dat we elkaar leren kennen en bespreken waarover keuzes gemaakt dienen te worden, zodat je echt de zorg krijgt die bij je past.  

Ive is een kleinschalige praktijk met 2 verloskundigen. We hebben een locatie in Zevenhuizen en Waddinxveen. Op de praktijk is alles aanwezig om verloskundige zorg te verlenen. Echo's worden gemaakt door echocentrum In Zwang. 


Wij nemen maar een beperkt aantal cliënten aan om zo optimaal de tijd te hebben voor jullie. Voor de reguliere controles plannen we 30 minuten, het gesprek over de bevalling doen we rond 34 weken bij jullie thuis. Daarnaast is het mogelijk om de afspraken om en om bij jullie thuis te krijgen. Wel zo makkelijk als jullie al een kindje hebben. Tijdens de bevalling bieden we begeleiding op maat aan en ook na de bevalling blijven we betrokken door gemiddeld 3 keer langs te komen. 6 weken na de bevalling zien we je nog een laatste keer op de praktijk voor de nacontrole. 

De praktijk: De kliniek
De praktijk: Pro Gallery
bottom of page