top of page

Wie werken er in de praktijk?

Wie werken er in de praktijk?: Ons team
ive-verloskundigen-24-min.jpg

Anne Flohr - de Vries

Verloskundige en praktijkhouder

Mijn naam is Anne en ik ben 32 jaar. Als kind wist ik al dat ik de zorg in wilde. Daarom heb ik eerst verpleegkunde gestudeerd. Na het behalen van mijn diploma in 2012 heb ik een aantal jaar in de verstandelijk gehandicaptenzorg gewerkt wat heel leuk was, maar niet voor altijd. 


Tijdens mijn opleiding tot verloskundige heb ik nog 2,5 jaar als verpleegkundige in een hospice gewerkt. De totaal andere kant van het leven. Het bijstaan van mensen in een emotionele tijd past echt bij mij. Ik ben nu 4 jaar afgestudeerd als verloskundige en ik kan niet anders zeggen dan dat ik nog elke dag trots ben dat ik dit beroep kan uitoefenen. 

In mijn vrije uurtje vind ik het heerlijk om te haken en als we op vakantie gaan is dat meestal richting Scandinavië.


Ik kom zelf uit een dorp (Hoevelaken), maar vanwege de opleiding tot verloskundige ben ik naar Den Haag verhuisd. Inmiddels heb ik zelf mogen ervaren hoe het is om zwanger te zijn en zijn mijn man en ik in oktober 2022 trotse ouders geworden van een dochter. Nu woon ik met mijn gezin in Zevenhuizen waar ik het dorpse weer kan beleven. Het ons kent ons in een dorp heeft een bepaalde gezelligheid! 

PbGs2-1263-min.jpg

Marit Krijgsman

Waarnemend verloskundige per juli

Binnenkort zal Marit zich hier introduceren! Zij is de vaste waarneemster per juli en samen met haar vorm ik het duo dat jullie kunnen tegenkomen.

bottom of page