top of page
ive-verloskundigen-23 (1).jpg

Wie werken er in de praktijk?

Over ons: Ons team
ive-verloskundigen-20 (1).jpg

Anne de Vries

Verloskundige en praktijkhouder

Mijn naam is Anne en ik ben 32 jaar. Als kind wist ik al dat ik de zorg in wilde. Daarom heb ik eerst verpleegkunde gestudeerd. Na het behalen van mijn diploma in 2012 heb ik een aantal jaar in de verstandelijk gehandicaptenzorg gewerkt wat heel leuk was, maar niet voor altijd. 

Tijdens mijn opleiding tot verloskundige heb ik nog 2,5 jaar als verpleegkundige in een hospice gewerkt. De totaal andere kant van het leven. Het bijstaan van mensen in een emotionele tijd past echt bij mij. Ik ben nu 4 jaar afgestudeerd als verloskundige en ik kan niet anders zeggen dan dat ik nog elke dag trots ben dat ik dit beroep kan uitoefenen. 

In mijn vrije uurtje vind ik het heerlijk om te haken en als we op vakantie gaan is dat meestal richting Scandinavië.

Inmiddels heb ik zelf mogen ervaren hoe het is om zwanger te zijn en zijn mijn man en ik in oktober 2022 trotse ouders geworden van een dochter. 

ive-verloskundigen-18.jpg

Marit Krijgsman

Verloskundige

Ik ben Marit en samen met mijn vriend en kat woon ik in Schiedam. Ik heb al sinds ik een kind was verloskundige willen worden en dat ben ik nu! 

Het mooiste vind ik het proces aanschouwen waarin jullie ouders worden en dat mogen begeleiden. Anne en ik hebben elkaar ooit leren kennen, omdat zij mijn stagebegeleidster was. We hebben het altijd goed met elkaar kunnen vinden en hebben hierna contact gehouden. Op die manier ben ik bij haar praktijk gekomen om met haar samen te werken. Ik kijk er naar uit om jullie tegen te komen in de praktijk! 

bottom of page